Vivaz
DMMW gaat digitaal
DMMW gaat digitaal
By: Caroline Verhees, Categories: Communicatie, 0 comments

Dankzij een reclamebureau dat zeer gecharmeerd raakte van onze activiteiten tijdens de Beursvloer 2010 maakt stichting De Maatschappelijke MeerWaarde binnenkort een grote stap voorwaarts. Maatschappelijke organisaties kunnen binnenkort een profiel aanmaken op de website en vervolgens steeds direct aanvragen plaatsen. Bedrijven zien in één oogopslag op de website wat maatschappelijke organisaties nodig hebben. Bovendien kunnen ze rechtstreeks contact opnemen met de organisatie die ze willen helpen. Reclamebureau Product Plus maakt zich sterk om dit – met gesloten beurzen – in september te realiseren.

Dat het persoonlijk matchen van vraag en aanbod een tijdrovende klus is, moge duidelijk zijn. Ieder jaar worden er meer aanvragen geplaatst en met de strengere subsidievoorwaarden zal dit de komende jaren alleen maar meer worden. Terwijl er zoveel maatschappelijk betrokken ondernemers zijn die best willen helpen door iets van hun core business gratis weg te geven. Tweedehands bureaus, twee uurtjes gratis advies of een middagje schilderen met het personeel; kleine gebaren die een onbeschrijflijk goed gevoel opleveren voor de gever en van onschatbare waarde zijn voor de ontvanger.

Vanaf september kunnen maatschappelijke organisaties deze aanvragen rechtstreeks online plaatsen. Na goedkeuring verschijnt de vraag direct op de website en kunnen bedrijven ook rechtstreeks  reageren naar de stichting of vereniging. Aan mij de schone taak om zoveel mogelijk bedrijven in korte tijd attent te maken op deze nieuwe mogelijkheid, zodat de vragen ook beter verdeeld kunnen worden.

Dus: zegt het voort! De enige inspanning die we vragen is een regelmatige blik op de website om te kijken of er een aanvraag staat die een bedrijf eenvoudig, zonder veel kosten of tijdverlies, kan invullen.

Wilt u op de hoogte blijven van deze en andere ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via www.demaatschappelijkemeerwaarde.nl, een netwerk met MeerWaarde.

Ik ben benieuwd naar je reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.