Vivaz
Gewoon vragen en doen!
Gewoon vragen en doen!
By: Caroline Verhees, Categories: Communicatie, 0 comments

Zo is de Waarmakerij ontstaan, binnen 24 uur, zonder inzet van financiële middelen. Vanmorgen was de opening, in de vorm van een Open Coffee. Het was een druk bezochte bijeenkomst waar de energie vanaf spatte. Een stukje van het verhaal van Nils Roemen over de Waarmakerij (filmen is niet mijn expertise :-s): Opening Waarmakerij

Met het realiseren van de Waarmakerij hebben Nils Roemen en Juul Martin (coördinator van 7di Nijmegen en Nijmegen in Dialoog) eens te meer bewezen wat je samen, door het delen van kennis en gebruik van de overwaarde die in onze omgeving aanwezig is, voor elkaar kunt krijgen. Materialen, kennis en ‘handjes’ werden gebundeld om een slooppand om te bouwen tot een plek waar dagelijks van alles gebeurt. Stoelen, bureaus, koffiezetapparaat, koelkast, zelfs een bankstel en tapijt maken inmiddels onderdeel uit van het interieur. Een aparte zaaltje met scherm en stoelen wordt al wekelijks gebruikt voor workshops, lezingen en andere activiteiten om kennis te delen. Projecten als Seven Days of Inspiration en Nijmegen in Dialoog hebben er hun basis, maar het is ook de plek waar boeken worden gedeeld, kennis wordt weggegeven op basis van waardebepaling achteraf en waar mensen een werkplek vinden.

Kortom: een plek om te werken, te ontmoeten en inspiratie op te doen. Ervaar het zelf en loop eens binnen. In de agenda http://waarmakerij.nl/agenda-en-activiteiten/ zie je wanneer de Waarmakerij open is.

Wil je iets weten over de genoemde initiatieven? Hieronder de sites voor meer info.

www.waarmakerij.nl
www.durftevragen.com
www.nijmegenindialoog.nl
www.7di024.nl

Ik ben benieuwd naar je reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.