Vivaz
Wat wilt u dat uw bedrijf uitstraalt?

We leven in een netwerk/relatiewereld. Ook organisaties doen steeds meer zaken met mensen in plaats van bedrijven. Waarmee ik bedoel te zeggen dat ‘gunnen’ en kiezen voor een goede verstandhouding boven bijvoorbeeld prijs, veel meer meeweegt in zakelijke beslissingen dan een aantal jaren geleden.

Waarom wordt er dan zoveel aandacht en geld besteed aan de vormgeving van logo en andere imagodragers en zo weinig aan wie het imago en de identiteit van de organisatie echt bepalen: de mensen?

De kracht van een organisatie zit in de kracht van de mensen. Verbind de kracht van de mensen met de missie&visie van de organisatie en je ziet het echte gezicht van het bedrijf.

Waarschijnlijk denkt u nu ‘ ja, natuurlijk, dat weet ik’. Maar: is dat wel zo? Liever gezegd: weet u wat uw stakeholders over u zeggen als u er niet bij bent? Wordt u aanbevolen door uw relaties als de vraag naar uw product/dienst naar voren komt? Hoe praat uw personeel op feestjes over hun werkgever?

Weet u het antwoord op deze vragen niet, dan kunt u er donder op zeggen dat het imago dat u voor ogen heeft, niet klopt met de werkelijkheid.

Wat wilt ú dat uw bedrijf uitstraalt?

Ik ben benieuwd naar je reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.