Vivaz
Nieuwe projectorganisatie Beuningen On Ice

Na drie jaar succes is het tijd voor de initiatiefnemers van Beuningen On Ice om een stapje terug te doen. Zoals het altijd gaat met een project van de Harten 4 groep  is gezocht naar ondernemers in de gemeente Beuningen om het stokje over te nemen. En dat is gelukt!

Inmiddels hebben maar liefst negen ondernemers de handen ineen geslagen. Met de ‘oude’ organisatie als adviseurs op de achtergrond gaan deze negen personen zich hardmaken voor Beuningen On Ice editie 4. Een maatschappelijk evenement voor en door de inwoners van de gemeente Beuningen. 200o m2 ijsvloer en koek&zopie, ruim 200 vrijwilligers en zo’n 300 sponsors zorgen al drie jaar voor drie gezellige en sportieve weken in de laatste maand van het jaar. De opbrengst gaat altijd naar goede doelen; ook dit jaar is maar liefst € 13.000 verdeeld over 7 lokale en 1 landelijk doel (stichting Kika).

Met het enthousiasme van deze club, de medewerking van de gemeente Beuningen en de vele trouwe sponsors die de afgelopen drie jaar ook van de partij waren heb ik er alle vertrouwen in dat er ook dit jaar weer een Beuningen On Ice zal zijn.

Veel succes gewenst!

Ik ben benieuwd naar je reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.