Vivaz
(Tw)ontmoetingen
(Tw)ontmoetingen
By: Caroline Verhees, Categories: Communicatie, 0 comments

Afgelopen week was een week vol inspirerende ontmoetingen. Het begon maandag met constructieve gesprekken met twee opdrachtgevers en een ‘ingevlogen’ reclamebureau, in het kader van imagoprojecten. Dinsdagmiddag een verfrissend gesprek met Dieuwke, afgestudeerd Bedrijfskunde en sinds kort als vrijwilliger betrokken bij stichting De Maatschappelijke MeerWaarde. D. gaat zich samen met mij bezighouden met de organisatie en heeft al geweldige ideeën gepresenteerd. Heerlijk, dat enthousiasme!

Op dinsdag en woensdag mocht ik met een geweldige groep mensen intensief samenwerken in het kader van een opdracht van een welzijnsorganisatie.  Directie, leidinggevenden, zorgmedewerkers en ‘outsiders’ (waaronder ikzelf) vormden een melting pot vol energie en ideeën waaruit na twee dagen maar liefst twaalf business concepten kwamen. Ondanks de lange dagen en de intensiteit van de klus kwam ik er stuiterend vandaan.

En dan krijg je als kers op de taart een dag Social Value aangeboden door @Jojanneke, ter ere van het 5-jarig bestaan van Eos Online Communicatie. Deze tweetup van een zeer divers gezelschap, met inspirerende presentaties en een muzikaal interactief intermezzo door @Tom_Beek, zorgde ervoor dat ik ook hier weer stuiterend wegging.

Het is heerlijk om ondernemer te zijn!

Ik ben benieuwd naar je reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.