Vivaz
‘What the ****’

‘Vind je niet dat je een beetje teveel doet?’

‘Je bent altijd ook zó druk.’

Goedbedoelde, soms bezorgde, vragen en opmerkingen met dezelfde onderliggende vraag:

 

what the f*** are you doing!!

 

Ik snap het.

 

Genoeg momenten per week dat ik mezelf ernstig toespreek. Om vervolgens toch weer stuiterend van de energie met een van de projecten aan de slag te gaan.

Voor de mensen die zich zorgen maken: dat is exact mijn maatstaf. Zolang ik energie krijg van mijn bezigheden is het goed, een duidelijkere bevestiging kan ik niet krijgen. En dat is precies wat ik ook graag aan anderen wil overbrengen.

 

Mensen helpen te communiceren op een manier die bij hen past, waardoor ze hun werk beter kunnen doen, hun bedrijf beter kunnen profileren, elkaar beter kunnen begrijpen. Dat is mijn missie.

 

Hoe ik die missie invul? Tsja…

 

Sinds 13 maart jl. run ik samen met vriendin Yvette een pop-up winkel in Nijmegen, Store & More.

Onze missie: kunstenaars verbinden met een breder publiek, kunst en design toegankelijker maken en betaalbaar voor meer mensen.

 

In april jl. slaagde ik voor mijn licentie als Heartmath trainer.

Mijn missie: ondernemers helpen met minder stress hun bedrijf te runnen en mensen in het algemeen te leren hoe je beter kunt relativeren, meer kunt genieten en dus minder stress vasthoudt.

 

Sinds 1 april jl. heb ik bovendien van netwerk Ondernemend Maas & Waal de opdracht gekregen om als streekcoördinator te helpen het Land van Maas & Waal beter op de kaart te zetten.

Mijn missie: draagvlak creëren bij ondernemers in de drie aangesloten gemeenten Wijchen, West Maas & Waal en Druten en samen ideeën en projecten initiëren om de economie een boost te geven, in eerste instantie op het gebied van de vrijetijdseconomie in de breedste zin van het woord.

 

De training Heartmath stond gepland, de andere projecten niet. Die kwamen op mijn pad. En aangezien ik niet geloof in toeval, heb ik die twee andere projecten opgepakt. Ondanks de bad timing vanwege een aantal privéomstandigheden. Ondanks de twee bestuurs- en een commissiefunctie die ik al belangeloos bekleed.

 

En als ik dit zo eens teruglees…

 

dan ben ik eigenlijk gewoon bezig met dat wat ik graag doe.

 

What the ****: ik voel me rijk.

Ik ben benieuwd naar je reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.