Vivaz
Vivaz – coaching & training

Information

Gemakkelijker keuzes maken

In spannende situaties helder blijven denken

Minder gestrest zijn voordat je een presentatie gaat geven of voordat je ergens binnenkomt waar je (bijna) niemand kent

In een sollicitatie- of acquisitiegesprek de juiste dingen zeggen en doen

Jezelf sneller herstellen na een heftige ervaring

 

Staat jouw wens hier ook bij? Of wil je gewoon graag meer energie, meer emotionele balans, beter slapen, betere concentratie? Wat je uitdaging ook is, met een Heartmath training of coaching sta je gegarandeerd heel anders in het leven, beloofd!

 

Een beetje stress heb je nodig om te functioneren. Het gevaar schuilt in de constante, onbewuste stress en het niet meer kunnen ‘afschakelen’. Helaas merk je dat vaak pas als je vage mentale en fysieke klachten krijgt. En ook dan worden die klachten vaak nog niet gelinkt aan stress. Terwijl dat de grootste boosdoener is van veel gezondheidsproblemen. Bewustwording van wat jou stress oplevert en leren hoe die stress te managen helpen je om een burn-out te voorkomen.

 

 

Met de Heartmath methode heb je een hulpmiddel om blijvend je stress te verminderen en beter te functioneren. Je wordt je bewust van jouw stressfactoren, waardoor je deze eerder signaleert en er vervolgens anders mee om kunt gaan. Bovendien verhoog je door oefening je veerkracht, zodat je op den duur minder snel in de gevarenzone komt. Het is een wetenschappelijk geteste methode met directe feed back via een computerprogramma of app, zo down to earth als het maar kan!

 

Zoals elke methode gaat het niet vanzelf; oefening baart kunst is een spreekwoord dat ook hier opgaat. Maar als je ervoor gaat en dagelijks een paar minuten oefent is het:

 

Good bye stress, hello balance ;-).

 

Workshop, coaching en training

 

Een *training in groepen van minimaal 4 en maximaal 8 personen bestaat uit vier dagdelen met steeds één à twee weken oefentijd ertussen. In die tijd vindt ook begeleiding via mail of telefoon plaats indien nodig. De kosten van deze training bedragen €625 per persoon exclusief btw, inclusief de Inner Balance trainer (iPhone of blue tooth voor andere mobielen telefoons) en inclusief koffie & thee, werkboek en test. Voor particuliere deelnemers gelden andere tarieven.

Meld je aan

 

Een coachingstraject is maatwerk, want gaat over jouw persoonlijke ontwikkeling. Meestal volstaan vijf tot zeven sessies van 1 tot 1,5 uur per keer. Tijdens de – gratis – intake van een half uur bespreken we wat je wilt bereiken. De kosten bedragen €85 per sessie exclusief btw, exclusief de Inner Balance trainer. Ik adviseer deze aan te schaffen, maar het is ook mogelijk tijdens het traject apparatuur te lenen. Voor particuliere deelnemers gelden andere tarieven.

Meld je aan

 

Het is ook mogelijk om een workshop te volgen van ongeveer 2,5 uur. De kosten hiervan bedragen €65 per persoon bij minimaal 8 en maximaal 16 personen. In deze workshop leer je meer over stress, maak je kennis met de biofeedback apparatuur en oefen je de basistechniek. Deze workshops worden gegeven op inschrijving of indien je zelf bijvoorbeeld 8 mensen bij elkaar kunt verzamelen. Mensen die na afloop besluiten om voor de volledige training of coaching te gaan, ontvangen het bedrag van de workshop retour op de factuur voor deze coaching of training.

 

Meer informatie en aanmelding. Nog meer vragen, bel me gerust: 06-29086839.

 

Lees ook even deze referentie: ‘Aantoonbaar, niets zweverigs’

 

*Prijs en demo voor maatwerk bedrijfstrainingen op aanvraag

All Project