Vivaz
Dag stress, hallo veerkracht

Information

Veerkracht is het vermogen om snel te herstellen na stressvolle situaties. Constante – vaak onbewuste – stress maakt dat het steeds moeilijker wordt om weer te ontspannen, de balans terug te vinden. Doe je dat lang, dan loop je het risico op mentale en fysieke klachten. En luister je dan nog steeds niet naar je lichaam, dan is vaak een burn-out het gevolg. Bewustwording van wat jou stress oplevert en technieken om die stress eerder te signaleren en ermee om te gaan, helpen je om die burn-out fase niet te bereiken.

 

Gemakkelijker keuzes maken

In spannende situaties helder blijven denken

Minder gestrest zijn voordat je een presentatie gaat geven of voordat je ergens binnenkomt waar je (bijna) niemand kent

In een sollicitatie- of acquisitiegesprek de juiste dingen zeggen en doen

Jezelf sneller herstellen na een heftige ervaring

 

Staat jouw wens hier ook bij? Of wil je gewoon graag meer energie, meer emotionele balans, beter slapen, betere concentratie? Wat je uitdaging ook is, met een Heartmath workshop of training sta je gegarandeerd heel anders in het leven, beloofd!

 

Met de Heartmath methode heb je een hulpmiddel: je kunt meten hoe coherent je bent, zelf, op elk moment van de dag. Dat helpt je om je bewust te worden van de stressfactoren, waardoor je deze eerder signaleert en er vervolgens anders mee om kunt gaan. Door deze oefening verlaag je je stressniveau, zodat je op den duur minder snel in de gevarenzone komt.

Zoals elke methode gaat het niet vanzelf; oefening baart kunst is een spreekwoord dat ook hier opgaat. Maar als je ervoor gaat en dagelijks een paar minuten oefent is het:

 

Good bye stress, hello balance ;-).

 

 

IK MELD ME AAN voor een workshop op 27 september 2017 van 19.00 – 21.30 uur (maximaal 8 personen) in Beuningen (bij Nijmegen). De kosten bedragen €60 pp incl. het boekje Hartcoherentie – de kracht van emoties.

 

Kun je niet op deze datum maar heb je wel interesse, óf ben je geïnteresseerd in de training (4 dagdelen verdeeld over 6 weken), bel of mail  me gerust voor meer informatie.

 

(foto Greg Rakozy)

All Project