Vivaz
Vivaz – coaching & training

Information

Persoonlijke effectiviteit heeft voor ieder mens een andere betekenis. Dat we vaak strugglen met onze ‘persoonlijke effectiviteit’ blijkt uit de steeds groter wordende groep mensen die een burn out krijgt. En dat heeft weer alles te maken met balans, veerkracht, ofwel omgaan met stress.

 

Hoe snel herstel jij na een stressvolle situatie? Ben je je altijd bewust van je stresslevel? Constante – vaak onbewuste – stress maakt dat het steeds moeilijker wordt om weer te ontspannen, de balans terug te vinden. Doe je dat lang, dan loop je het risico op mentale en fysieke klachten. En luister je dan nog steeds niet naar je lichaam, dan is vaak een burn-out het gevolg. Bewustwording van wat jou stress oplevert en technieken om ermee om te gaan helpen je om die burn-out fase niet te bereiken.

 

Gemakkelijker keuzes maken

In spannende situaties helder blijven denken

Minder gestrest zijn voordat je een presentatie gaat geven of voordat je ergens binnenkomt waar je (bijna) niemand kent

In een sollicitatie- of acquisitiegesprek de juiste dingen zeggen en doen

Jezelf sneller herstellen na een heftige ervaring

 

Staat jouw wens hier ook bij? Of wil je gewoon graag meer energie, meer emotionele balans, beter slapen, betere concentratie? Wat je uitdaging ook is, met een Heartmath workshop of coaching sta je gegarandeerd heel anders in het leven, beloofd!

 

Met de Heartmath methode heb je een hulpmiddel: je kunt meten hoe coherent je bent, zelf, op elk moment van de dag. Dat helpt je om je bewust te worden van de stressfactoren, waardoor je deze eerder signaleert en er vervolgens anders mee om kunt gaan. Door oefening verlaag je je basis stressniveau, zodat je op den duur minder snel in de gevarenzone komt. Een wetenschappelijk geteste methode met directe feed back via een computerprogramma of app, zo concreet als het maar kan.

 

Zoals elke methode gaat het niet vanzelf; oefening baart kunst is een spreekwoord dat ook hier opgaat. Maar als je ervoor gaat en dagelijks een paar minuten oefent is het:

 

Good bye stress, hello balance ;-).

 

Een *training in groepen van minimaal 4 en maximaal 8 personen bestaat uit vier dagdelen met steeds één à twee weken oefentijd ertussen. In die tijd vindt ook begeleiding via mail of telefoon plaats indien nodig. Het is verplicht om de Heartmath apparatuur (Emwave2 of Inner Balance) aan te schaffen. Dit kan na het bijwonen van de eerste trainingsdag, na uitleg over de voor- en nadelen van de verschillende apparaten. Het is ook mogelijk om eerst apparatuur te huren alvorens tot aanschaf over te gaan.

 

Een coachingstraject is maatwerk. Meestal volstaan vijf tot zeven sessies van 1 tot 1,5 uur per keer. Tijdens de – gratis – intake van een half uur bespreken we wat je wilt bereiken. Tijdens het coachingstraject krijg je de beschikking over Heartmath apparatuur (Emwave2).

 

Het is ook mogelijk om een workshop te volgen van ongeveer 2,5 uur. De kosten hiervan bedragen €65 per persoon bij minimaal 8 personen. In deze workshop leer je de basistechniek en maak je kennis met de biofeedback apparatuur. Deze workshops worden gegeven op inschrijving of indien je zelf bijvoorbeeld 8 mensen bij elkaar kunt verzamelen. Mensen die na afloop besluiten om voor de volledige training of coaching te gaan, ontvangen het bedrag van de workshop retour op de factuur voor deze coaching of training.

 

Wil je meer informatie, neem dan contact met mij op: 06-29086839.

 

(foto Greg Rakozy)

*Prijs en demo voor maatwerk bedrijfstrainingen op aanvraag

All Project