Vivaz
Conceptstore Store & More

Information

Dat is de naam van ons pop-up concept, gestart op 12 maart 2016 in de Molenpoort in Nijmegen. Wat begon als een leuk projectje is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze galerie annex kunstwinkel, dus store and more.

 

Store & More biedt kunstenaars en designers een laagdrempelig podium om hun werk te exposeren en verkopen. We adviseren de exposanten over prijzen en proberen hen meer bekendheid te geven. Ook organiseren we kleinschalige events, zijn we een flexwerkplek en kun je bij ons maatschappelijk verantwoorde cappuccino, espresso of gewone koffie (to go) kopen voor een schappelijke prijs.

 

Wij hebben ieder onze eigen specialisaties waarmee we ook andere detaillisten kunnen helpen. Dus zoek je advies op het gebied van het aantrekkelijker maken van je winkel of promotie van je bedrijf en producten, neem gerust contact op of wandel een keer binnen bij Store & More.

 

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, like dan de Facebookpagina of meld je aan voor de nieuwsbrief.

 

Store & More bevindt zich op de eerste etage in de Molenpoort, naast de roltrap, en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Buiten deze winkeltijden is het natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken. Gewoon even bellen.

Bezoek onze website www.storeandmore.nl

All Project