Vivaz
Time to move on
Time to move on
By: Caroline Verhees, Categories: Wat mij bezighoudt, 2 comments

Het zit erop! Project ‘stichting De Maatschappelijke MeerWaarde’ heeft het doel dat ik voor ogen had, bereikt: het is mogelijk volledig virtueel vraag en aanbod te matchen en de restyling van de Beursvloer naar een netwerk van maatschappelijk betrokken partijen is geslaagd. Time to move on!

In Vivian Visser heeft het bestuur een enthousiaste en professionele opvolster gevonden. Die met nieuw elan en frisse blik haar stempel op de organisatie gaat drukken. Want er is nog veel te doen.

Bedrijven uit de vier gemeenten moeten massaal de weg naar DMMW vinden als ze materiaal over hebben of hun expertise gedeeltelijk willen weggeven aan organisaties die daar behoefte aan hebben. Of als ze een maatschappelijk betrokken bedrijfsuitje willen organiseren, of een originele, budgetvriendelijke teambuilding activiteit.
Veel vrijwilligersorganisaties moeten nog leren hoe ze een reële vraag kunnen stellen aan een bedrijf. Zodat hun hulpvraag ook eenvoudig wordt ingevuld. Daar valt nog heel wat te winnen aan voorlichting en promotie. Zo is het voor sommigen nog moeilijk te bevatten dat bedrijven geen oneindige budgetten hebben om hun producten en diensten volledig gratis te verstrekken. En heeft nog niet iedere stichting of vereniging door hoe je een relatie opbouwt met een gulle gever. Waardoor je misschien wel vaker een beroep op zijn/haar deskundigheid kunt doen.

Genoeg te doen dus; een mooie klus voor mijn opvolgster, het bestuur en de drie werkgroepen met vrijwilligers.

Natuurlijk blijf ik betrokken; als adviseur indien nodig en als vrijwilliger op de Beursvloer. Omdat ik nog steeds volledig achter het concept sta en vooral omdat ik het gewoon leuk vind. Maar mijn focus gaat nu weer naar waar mijn hart ligt: organisaties helpen zo te communiceren dat ze de juiste klanten aantrekken.

2 Comments

  • Gefeliciteerd Caroline met zo’n mooi resultaat! Met grote betrokkenheid en enthousiasme heb je StMMW echt op de kaart gezet. Het is duidelijk dat jij zowel de zakenwereld als de wereld van stichtingen snapt en het is mooi hoe natuurlijk jij als verbinder functioneert. Je hebt met al je talent en ervaring gezorgd voor een stevige basis waardoor het concept nog jaren succesvol kan zijn.
    Mooi om te zien dat je het nu kan loslaten, zodat anderen een kans krijgen hun kracht in te zetten, en jij ook weer verder kunt en je missie via andere wegen en manieren kan realiseren.
    Geniet van het resultaat en succes met al je activiteiten voor Vivaz!

    Linsy

Ik ben benieuwd naar je reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.