Vivaz
Website: ga ervoor zítten
Website: ga ervoor zítten
By: Caroline Verhees, Categories: Website tips, 0 comments

DE STOELDe website is vaak een pain in the ass voor ondernemers. Je ‘moet’ er één hebben (o ja, is dat zo?) en als je zelf niet graag fröbelt dan ‘kost het ook nog eens veel geld’ (oh?).

Ondernemers zijn daadkrachtig, oplossingsgericht. Dus, als je vindt dat je een website nodig hebt, of dat je huidige website aan vervanging toe is, dan ga je

 

AAN DE SLAG!

 

Op de korte termijn werkt dat meestal heel goed. Je hebt een geweldig idee en je gaat enthousiast aan het werk met een webdesigner die luistert naar jouw verhaal en je helpt om jouw idee vorm te geven. Al snel presenteer je vol trots je nieuwe aanwinst aan je omgeving en je gaat verder met je werk.

 

En dan komt ergens de twijfel.

 

Je mist wat, ergens klopt er iets niet als je naar je website kijkt. Eigenlijk kom je tot de conclusie dat je alweer een aantal aanpassingen wilt doen…

 

Hoe komt dat nou?

 

Om dat je van tevoren niet de moeite hebt genomen er eens goed voor te gaan zitten. Wie ben je, wat wil je, wie zijn jouw klanten en wat zoeken ze op jouw website. Als jij online een product of dienst zoekt, waar let je dan zelf op? Wat vind je handig, wat irritant?

 

Klopt, met deze voorbereidingen kan het soms wel een half jaar in beslag nemen voor je website er is. Maar op deze manier voorkom je dat het eindproduct slechts een verzameling teksten is waar geen potentiële klant op zit te wachten.

 

Als onafhankelijke professional kom ik graag naast je zitten!

Ik ben benieuwd naar je reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.