Vivaz

Begonnen in het communicatievak vanuit de wens mensen beter en effectiever met elkaar en hun doelgroepen te laten communiceren, ben ik nu aangekomen bij de basis:

mensen helpen beter om te gaan met stress, waardoor privé en zakelijk het leven veel leuker wordt!

 

Als je goed in je vel zit, loopt alles op rolletjes, toch?

 

Hoe zou het zijn als je dat kunt beïnvloeden? Dat je, ondanks de uitdagingen die ons leven vullen, toch het gevoel hebt dat je de juiste keuzes maakt, dat je binnen jouw mogelijkheden tevreden kunt zijn, dat je gewoon lekker in je vel zit?

 

Google op ‘ademhaling’ en je ziet in de eerste hits meteen het belang van ademhalen. We doen het automatisch, maar met wat kennis en oefening kun je er veel meer uithalen. Het Amerikaanse Heartmath Instituut heeft technieken en biofeedback apparatuur ontwikkeld, gebaseerd op ruim 25 jaar wetenschappelijk onderzoek. De biofeedback apparatuur kun je zelf aanschaffen en via een app op je smartphone gebruiken.

 

De training bestaat uit vier sessies met 1 à 2 weken ertussen. Omdat oefening belangrijk is en omdat er zoveel met je gebeurt in positieve zin, in die periode, dat het belangrijk is om tussentijds de mogelijkheid te hebben iemand te raadplegen. Coaching behelst 7 sessies van ca. 1,5 uur, eveneens met een week of meer ‘oefenpauze’.

 

Wil jij ook lekkerder in je vel zitten en leren hoe je op een hele eenvoudige manier jezelf veerkrachtiger kunt maken en daardoor minder gevoelig voor stress? Neem dan contact met me op voor meer informatie. Of klik even door naar de informatiepagina.